A Villa Bis-ról

A Villa Bis a Krk-sziget nyugati partján fekvő, gyönyörű üdülőhelyen, Malinska-n található. Ez a családi tulajdonú és üzemeltetésű pihenőhely jelenleg hat, 2-5 felnőtt elszállásolására alkalmas luxus apartmant kínál. A ház elrendezésének köszönhetően azonban van lehetőség arra, hogy párok vagy nagyobb családok közösen is bérelhessenek apartmanokat.

Kiemelt figyelmet szenteltünk a villa berendezésére, melynek eredményeként az apartmanokat egyszerre jellemzi a minőség és a stílusosság. Természetesen a modern elektronikai eszközöket is megtalálja szobákban (TV, légkondicionáló). Ezen túlmenően vezetéknélküli internetelérést is tudunk biztosítani.

A Villa Bis egy háromezer négyzetméteres magánbirtokon fekszik, amely teljes egészében a vendégek rendelkezésére áll. A vendégek kikapcsolódhatnak fürdés közben az úszómedencében, nyugágyon fekve a kertben, süthetnek húst a szabadban, vagy tölthetik idejüket aktívan is, tollasozással és pingpongozással. Minden apartmanhoz tartozik természetesen saját parkolóhely is, igény szerint garázzsal. Az ilyen, egyébként ritka adottságok tehetik a Villa Bis-t az Ön kedvenc üdülőhelyévé.

A Villa Bis elhelyezkedése garantálja a kényelmes időtöltést. Minden, ami vendégeinknek fontos lehet, egy könnyed sétányi távolságon belül van. Öt percre van a tenger, ahol többféle partszakasz közül választhat. Ezen felül Malinska belvárosa is rendkívül könnyen megközelíthető: autóval 2, gyalog, a parton 15-20 perc alatt érhető el. De ha a környék felfedezésére vágyik, a Villa Bis ahhoz is tökéletes kiindulási pont: Krk, Baska, Vrbnik számos más célpont mellett könnyen elérhető és élvezetes kirándulást ígérnek.