Villa Bis

Villa Bis se nalazi u Malinskoj, prelijepom turističkom središtu na zapadnoj obali otoka Krka, te nudi šest luksuznih apartmana za dvije do pet odraslih osoba. Međutim, razmještaj kuće omogućuje da nekoliko parova ili veća obitelj dijeli više apartmana koji funkcioniraju kao cjelina.

Mnogo pažnje uloženo je u dekoraciju Ville Bis, što je rezultiralo apartmanima koji posjeduju jedinstven stil i kvalitetu. Naravno, svi apartmani su opremljeni modernim uređajima kao što su TV sa satelitom ili klima uređaj. Druge usluge poput bežičnog pristupa Internetu su također dostupne.

Teren na kojem se nalazi Villa Bis posjeduje tri tisuće kvadratnih metara i potpuno je rezerviran za goste. Oni mogu uživati plivajući u bazenu, relaksirati se na jednoj od ležaljki u vrtu, pripremiti svoj roštilj, ili zabaviti se igrajući stolni tenis i badminton. Svaki apartman ima nekoliko sigurnih parkirnih mjesta, a postoji i mogućnost garažiranja vozila. Ovakve pogodnosti su rijetke i čine Villu Bis odličnim izborom za vaš slijedeći odmor.

Položaj Ville Bis osigurava vam ugodan boravak. Sve što je posjetitelju potrebno nalazi se u okviru lagane šetnje. Pet minuta bit će dovoljno da se dođe do mora i izabere jedna od različitih vrsta plaža. Nadalje, odlična je povezanost s centrom Malinske koji je udaljen samo 2 minute automobilom, odnosno 15 - 20 minuta laganom šetnjom uz more. Zbog blizine glavnih puteva, Villa Bis također predstavlja odličnu polazišnu točku za istraživanje cijelog otoka. Mjesta kao što su Krk, Vrbnik, Baška i mnoga druga, lako je posjetiti i u njima uživati.