May 22 2014

Facebook promocija

Potaknite vaših 10 prijatelja da nas lajkaju i ostvarite 10% popusta na rezervaciju!


May 27 2009

Last Minute: Lipanj!

Dragi posjetitelji,

Pripremili smo za vas posebnu ponudu kojoj ćete teško moći odoljeti 🙂 Od danas vam nudimo poseban popust od 20% na sve rezervacije u mjesecu lipnju. To znači da smještaj za dvije osobe u periodu od tjedan dana u lipnju sada iznosi 190 Eura, umjesto dosadašnjih 245.

Lipanj je savršen za posjet Krku. Vrijeme je uvijek predivno i baš savršeno za uživanje u moru. Broj turista je poprilično manji nego recimo u kolovozu, zbog čega su manje gužve na cestama, plažama i restoranima. Cijene su također osjetno niže. Zbog svega ovoga lipanj je naš najdraži mjesec za odmor.

Požurite se i rezervirajte vaš slijedeći relaksirajući odmor.


Apr 25 2009

Nove web stranice

S ponosom Vam predstavljamo naše nove web stranice!

Mnogo je vremena i truda uloženo u njihov razvoj i nadamo se da Vam se sviđaju koliko i nama. Vjerujemo da će nove stranice omogućiti posjetiteljima da bolje upoznaju Villu Bis i odluče se provesti svoj slijedeći odmor kod nas.

U ovoj sekciji ćemo redovito objavljivati novosti, ali i posebne ponude, pa nemojte zaboraviti svratiti s vremena na vrijeme. Možete se također pretplatiti na naše novosti putem RSS-a ili email-a, ili nas pratiti na Twitteru, pa čak i Facebooku.